Česnovi kruhki: Hrustljava poslastica za vsako priložnost
Ali si že kdaj poskušal/a izdelati domače česnove kruhke? Ti preprosti in dišeči prigrizki so kot nalašč za popestritev večerje ali kot priboljšek ob gledanju najljubših serij. Sledi mojemu enostavnemu receptu in preseneti svoje bližnje s hrustljavim užitkom!
Sestavine
- 1 kosbageta
- 4 žlicemaslo
- 3 strokičesen, drobno sesekljan
- 1 žlicasvež peteršilj, nasekljan
- 1 ščepecsol
- 1 ščepecsveže mleti črni poper
Težavnost
enostavnoČas priprave
Priprava10 min
Kuhanje15 min
Skupaj25 min
Priprava
- Pečico segrej na 180°C. Bageto nareži na rezine debeline približno 1 cm. Česen drobno sesekljaj ali stisni.
- Maslo stopi in primešaj česen, peteršilj, sol in poper.
- Rezine bagete premaži s česnovim maslom in razporedi na pekač, obložen s papirjem za peko.
- Peci 10–15 minut, da postanejo kruhki zlato rjavi in hrustljavi.
Tvoji domači česnovi kruhki so pripravljeni! Postrezi jih toplo in uživaj v sočnem in hkrati hrustljavem obroku. Hvala, ker si sledil/a mojemu receptu, in veliko užitkov pri kuhanju. Za dodatne ideje ne pozabi slediti drugim receptom na moji spletni strani!
Ocene in mnenja
Ni ocen
Nalagam ocene…